Studio 2000 Podcast

Syftet med studio 2000 är att utforska möjligheter och dela ideer samtidigt som vi utmanar oss själva att förbättras varje dag- detta såklart i perfekt symbios med våra partners in crime Fotografiska som varje dag strävar efter att inspirera till en mer medveten värld. Vi gör detta i Gnesta på vår odling Erikslundsgården och i matbaren på Fotografiska där vi serverar måltider av just de råvaror och ideer som växer fram i detta samarbete.

Våra ambitioner stannar inte här. Vår yttersta målsättningar är att nå utanför den bubbla vi skapar fysiskt på plats. Vi vill vara en stark röst som driver nyfikenhet och utveckling framåt. Vi vill skapa nyfikenhet och utveckling för de som får en plats vid bordet men också dom som inte har en möjlighet att besöka oss.

Podcast 2000 kommer att förmedla energin, ideerna och filosofin och strävan efter den perfekta måltiden. Den kommer att bli en medium där vi diskuterar hur vi äter, vad vi äter, global matkultur och vikten av att dela måltider. Vi kommer att bjuda in människor som verkligen förflyttar våra gränser och provar nya vinklar inom vårt viktiga matsystem. Vi lyfter senaste forskningen, aktuella frågor, högt och lågt inom produktion, förädling och servering utav vår viktigaste resurs för överlevnad- mat.

Podcasten kommer att serveras live och inspelad med publik på Fotografiska, Stockholm. Vi varvar reportage från Sverige och utland med live middagar. Podcasten med ett leende på läpparna kombinerar informativ och utforskande kunskap med att jaga fram de mest intressanta människorna och projekten som tänder nyfikenheten i oss. Vi jobbar på att fylla kalendariet med spännande gäster och lägger upp löpande här nedan och i våra sociala media kanaler.

Börjar i höst 2022.