Boka

Klicka nedan och köp en biljett för en plats vid bordet. Förbered dig på en unik upplevelse av vad 2000m2 kan smaka just denna säsong.

Under vår 2023 kommer vi att servera 2 stora middagar i fotografiska restaurangs vackra lokaler med vy över Stockholms hamninlopp. Vi ser fram emot att få ta hand om er här.

Paul Svensson och Ruth Osborne kommer att dela sin kunskap och erfarenhet vid bordet om hur vi genom detta underbara projekt får nya perspektiv på odling och gastronomi. Allt detta kryddar vi med en rejäl portion disco.

Så förbered er på en ny unik resa som balanserar ett härligt restaurangbesök med underhållning och en hjärtlig lektion i hållbart jordbruk och gastronomi. Middagar i ständig förändring men fullständigt följsam med vad naturen erbjuder och vad den klarar av att leverera just denna dagen.

Biljettpriset inkluderar 4-5 serveringar med nån överraskning från det vilda. Vi ber dig förskottsbetala din plats då vi har ett begränsat antal platser och stor efterfrågan. Ruth Osborne skapar superunika dryckespaket för varje tillfälle både med och utan alkohol som passar till den specialskrivna menyn. Dryckespaketet ingår inte i biljettpriset utan betalas på plats.

Välkommen till en rolig, smakfull och annorlunda måltid som du sannolikt aldrig upplevt förut.

Fotografiska restaurang ”take over” sker 20 april och 18 may.

Boka din biljett här.